Nieuws

Mercedes-EQV-elektrisch-rouwvervoer

Elektrisch rouwvervoer naar een nieuw niveau, met de nieuwe EQV

De Mercedes-Benz EQV tilt het elektrisch rouwvervoer naar een nieuw niveau. Met een actieradius van 355 km is de EQV uitermate geschikt als overbrengauto. De auto biedt vele mogelijkheden en is uitermate geschikt voor een maatschappelijk verantwoorde laatste rit.

Mercedes EQV
EQ staat voor intelligente elektromobiliteit en combineert vertrouwd superieur aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier, uitermate goede geschiktheid voor rouwvervoer en een maximum aan veiligheid. De EQV heeft een actieradius tot 355 km. De geïnstalleerde batterijcapaciteit bedraagt 100 kWh en kan in 45 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen.

Met MBUX beschikt u standaard over een multimediasysteem dat nagenoeg niets te wensen overlaat: van de smartphone-integratie en de intelligente spraakbediening tot en met de Mercedes-Benz navigatie en de verkeersbordenassistent. Én waar u ook bent, de EQV kan overal opgeladen worden. Openbare laadstations zijn via de Mercedes me Connect service altijd direct te vinden en op de zaak kunt u opladen met de professionele laadpartner ENGIE EVBox.

Veiligheid voorop
In de EQV kunt u zich even veilig voelen als in elke andere Mercedes. Want de elektrisch aangedreven voertuigen ondergaan veeleisende voertuigtests en crashtests, zoals dat bij Mercedes-Benz altijd gebeurt. Ook de veiligheidsvoorzieningen, zoals assistentiesystemen, airbags en rijdynamieksystemen, zijn van het voorbeeldige niveau van Mercedes-Benz.

Mogelijkheden overbrengauto
De EQV is uitermate geschikt als overbrengauto tot 4 kisten/brancards, waarbij in de lengte 3 uitvoering ook een complete opbergkast geplaatst kan worden. Onder de (vaste) 1e vloer zijn opbergruimtes voor schaarwagen, kamerschermen, verzorgkoffer en dergelijke. Ook lades zijn natuurlijk mogelijk. De 2e vloer is in hoogte verstelbaar, waarbij de medewerkers efficiënt en volgens de Arbowet kunnen werken. Natuurlijk wordt alles met de meeste zorg en beste materialen uitgevoerd, zoals u van een INSTRA mag verwachten. Bovendien kunnen wij de ombouw uitvoeren met een opstelling voor staatsievervoer. Zodat u op onder andere de natuurbegraafplaatsen op een maatschappelijk verantwoorde wijze de laatste rit kunt uitvoeren.

Meer weten over deze innovatieve volledig elektrische Mercedes-Benz EQV overbrengauto?
Neem dan contact op met Instra Rouwvervoerinrichtingen via +31 486 45 21 36 of mail naar