vanaf de eerste dag houden wij ons bezig met het zoeken naar en in-, op- of aanbouwen van vindingrijke oplossingen voor bedrijfswagens. met als doel deze zo in te richten dat de gebruiker er perfect en duurzaam mee kan werken. niet zonder trots kunnen we stellen dat, hoe bijzonder ook de wens, wij altijd naar volle tevredenheid van de opdrachtgever zijn geslaagd.

Over ons

Sinds 1991 is Instra gespecialiseerd in bedrijfswageninrichtingen. Al vanaf de eerste dag staat de klant centraal en bieden wij vindingrijke oplossingen op maat, afgestemd op de branchespecifieke behoeftes. Met ons gespecialiseerde team van vakmensen, geavanceerde computersystemen en eigen productiefaciliteiten kunnen wij voor elke klant een oplossing creëren voor zijn of haar mobiliteitswensen. Door het uitgebreide pakket producten, de diverse inbouwmogelijkheden en allerlei aanverwante diensten zijn wij in staat een bedrijfswagen turnkey op te leveren. De combinatie van onze flexibele dienstverlening, strakke planning en scherpe prijs-kwaliteitverhouding wordt door onze relaties zeer gewaardeerd en heeft dan ook geresulteerd in een trouwe klantenkring.

Instra Rouwvervoerinrichtingen - Funeral @ Work te Leuven (België)

1 en 2 februari zijn enkele verrassende projecten van Instra Rouwvervoerinrichtingen te bewonderen op de beurs Funeral @ Work te Leuven (België). Interesse om deze beurs te bezoeken, stuur ons een mail voor gratis toegangskaarten:

Lees meer

Primeur bij Instra: zelf aantrekkende achterklep

Een nieuwe primeur bij Instra Rouwvervoerinrichtingen; de zelf aantrekkende achterklep. Vanaf nu geen achterklep meer zelf dichtgooien, het laatste gedeelte trekt deze sluiting de achterklep zelf dicht. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Lees meer

Open dag 25 jaar Instra, zaterdag 12 november 2018 10:00 - 17:00 uur

Instra bestaat 25 jaar! Al ruim 25 jaar werkt Instra samen met importeurs, dealerbedrijven en directe klanten. Uitgangspunt is altijd om tot een in- of ombouw van een voertuig te komen, die geheel aansluit op de wensen van de eindgebruiker.

Lees meer