Elk voertuig geschikt voor de uitvaart

Een grote organisatie of zzp’er? Met de Instra Flexmodule kunt u zich nog flexibeler opstellen. Het ingenieuze systeem bevat diverse uitklapbare onderdelen. Hierdoor kan de ruimte van elk vervoermiddel (met voldoende interieur lengte) in slechts twee minuten door één persoon geschikt gemaakt worden voor de uitvaartbranche. 

Instra Rouwvervoerinrichtingen kan u tevens voorzien van alle toebehoren voor rouwvervoer. Denk hierbij aan urnhouders, rouwvlaggen, brancardbeugels, kistspanners, etcetera. Er is keuze uit een groot assortiment producten, standaard of op maat gemaakt, die flexibel zijn toe te passen of vakkundig worden gemonteerd.

Flexmodule

Flexmodule

Vanuit de uitvaartbranche ervaren wij dat men de uitvaart steeds meer personaliseert, zo ook het vervoer. Door deze personalisatie vindt de laatste rit steeds vaker plaats in een “eigen auto” of “favoriete auto/merk” van de overledene. Middels onze Flexmodule kan dat op een professionele en veilige manier. Zo fungeerde onlangs een Lamborghini (afbeelding) en Audi als “rouwauto”, welke de media hebben bereikt. Iets unieks, de wens om de laatste rit in dergelijk vervoer uit te voeren, is middels de Flexmodule werkelijkheid geworden. Middels de Flexmodule vergoten we dus de mogelijkheden van rouwvervoer, waarbij we tevens denken aan veiligheid, gemak en professionalisering. 

Ook kan de uitvaartondernemer met een personenauto multifunctioneel te werk gaan, zowel privé als zakelijk. Niet iedere ondernemer wil of kan een extra voertuig aanstellen voor het rouwvervoer. Welke dus ook enkel zakelijk gebruikt kan worden. De Flexmodule is daarmee ideaal voor deze ondernemer… Verder is dit een universeel product, dus niet gebonden aan 1 voertuig. Waardoor deze “eindeloze” levensduur heeft…

Opgeklapt is het een compacte koffer welke slechts zeventien kilo weegt, dus ook ideaal voor hybride en elektrische auto’s.
Wij geven graag vrijblijvend een demonstratie bij jou op locatie...

  • check Persoonlijk rouwvervoer mogelijk door eigen of favoriete auto in te zetten.
  • check Mogelijkheid om nabestaande zelf te laten rijden en tot 3 passagiers mee kunnen rijden.
  • check Een flexibele en snelle manier om te schakelen bij een melding/opdracht.
  • check Een veilige en professionele wijze om een kist te vervoeren.

Standaard en maatwerk accessoires voor rouwvervoer

Er is een groot assortiment aan standaard accessoires voor rouwvervoer verkrijgbaar bij Instra Rouwvervoerinrichtingen. Denk hierbij aan rouwvlaggen, kist/brancard vastzet items, urnhouders en dergelijke. Daarnaast ontwikkelen en leveren wij maatwerk accessoires. Op de afbeelding is een module in een Rolls-Royce te zien, waarmee men urnen bij de nabestaande bezorgen. 

  • check Urnhouders
  • check Rouwvlaggen
  • check Kist/brancard vastzet items als brancardbeugels, kistspanners etc.