Overzichtelijk en efficiënt

Een goed doordacht interieur, geheel afgestemd op uw werkwijze, kan u als uitvaartondernemer veel tijd en energie besparen. Daarom gaan wij altijd eerst met de gebruiker(s) in gesprek. Kort na deze intake worden de ontwerpen aan u getoond, eventueel in 3D of met een simulatie van de beweegbare delen.

Instra bouwt indien gewenst ook temperatuur gereguleerde ruimtes in. De gehele ruimte achterin kan gekoeld worden, maar u kunt ook kiezen voor aparte compartimenten in combinatie met andere indelingsmogelijkheden. De inrichting is voor 100% afgestemd op uw wensen, met een overzichtelijke, efficiënte indeling als resultaat.

De inrichting heeft een hoog afwerkingsniveau en is vervaardigd met A-kwaliteit materialen. Voordat uw voertuig arriveert in onze werkplaats, zijn alle producten al ontwikkeld en geproduceerd. Het in- en ombouwen neemt hierdoor maar enkele weken in beslag, uniek in de branche.

2 kist uitvoering overbrengauto

2 kist uitvoering overbrengauto

Een goed doordacht interieur voor een overbrengauto kan veel tijd en energie besparen. Wij stemmen de inrichting daarom voor 100% af op uw werkwijze, met een overzichtelijke, efficiënte indeling als resultaat. Voor welke uitvoering ook gekozen wordt - basic, luxe of premium - de inrichting heeft altijd een hoog afwerkingsniveau in RVS en is vervaardigd met A-kwaliteit materialen, zoals HPL. Elke uitvoering beschikt bovendien over voldoende opbergmogelijkheden, zoals lades en vakken. Op de afbeelding een "2 kist" uitvoering overbrengauto, in dit geval een Mercedes-Benz Vito. Deze is geschikt om 2 kisten te vervoeren. Of bijvoorbeeld 1 kist en 1 brancard.

  • check 1 vloer voor 2 kisten/brancards
  • check Oprijplaat t.b.v. brancard
  • check Opbergruimtes onder de kistvloer en eventuele opbergkast achter de 1e zitrij
  • check En nog veel meer mogelijkheden...

4 kist uitvoering overbrengauto

Op de afbeelding een "4 kist" uitvoering overbrengauto, in dit geval een Ford Custom. Deze is geschikt om 4 kisten te vervoeren. Of bijvoorbeeld 2 kisten en 2 brancards. Deze heeft alle gemakken als een "2 kist" uitvoering. Maar dankzij de 2e vloer welke elektrisch in hoogte verstelbaar is, kunnen er nog 2 kisten/brancards mee genomen worden. Deze 2e vloer kan natuurlijk ook als extra opbergruimte dienen om bijvoorbeeld een opbaarplank of koelingen te plaatsen.

  • check Elektrisch in hoogte verstelbare 2e vloer
  • check Vaste 2e vloer, bijvoorbeeld als extra opbergruimte
  • check En nog veel meer mogelijkheden...