Allround servicemonteur op locatie

Doet zich onverhoopt een storing voor, dan komt een van onze allround VCA- en NEN-gecertificeerde servicemonteurs in actie. Het oplossen van storingen op locatie proberen we zoveel mogelijk te combineren met preventief onderhoud. Onverwachte ongemakken worden op deze manier zo veel mogelijk voorkomen en zijn onze ritten zo efficiënt mogelijk.

Een storing melden!

Preventief onderhoud

We doen er alles aan om onverwachtse storingen te voorkomen. Hiervoor maken we gebruik van kwalitatieve producten en bouwen wij onze rouwvervoerinrichtingen zo storingsbewust mogelijk. Daarnaast bieden wij preventief onderhoud aan storingsgevoelige componenten en voeren wij verplichte inspecties uit volgens NEN-3140. 

Snel op locatie

Voor spoed streven we ernaar dat een van onze servicemonteurs binnen anderhalf uur op locatie is. Lukt het niet om met een van onze eigen servicewagens binnen anderhalf uur op locatie te zijn, dan schakelen we onze servicepartners in. De samenwerking met onze service partners is met zorg aangegaan zodat we zeker weten dat storingen naar behoren worden opgelost.